120. Canton Fuarı Hakkında

26 Eylül 2016  facebook

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), odamıza gönderilen yazıda;
İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan 05.09.2016 tarih ve 113063 sayılı yazıda; ülkemiz ihracatının arttırılması amacı ile uluslararası organizasyonların taşıdığı önem dikkate alınarak Çin Halk Cumhuriyeti’nin Guangzhou kentinde her yıl iki defa düzenlenen Canton Çin İthalat ve İhracat Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonun 2014 yılından itibaren Odalarınca gerçekleştirildiği bildirilmektedir.
120. Canton Fuarı 1. Faz’ın, 15-19 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, Türkiye milli iştirak alanında;

• Elektronik ve elektrikli ev aletleri
  • Yapı-inşaat malzemeleri ve donanımları
  • Makine ekipmanları sektörlerine yer verileceği ifade edilmektedir.

120. Cantón Fuarı 1. Faz katılım bedeline A’dan Z’ye tüm ana hizmetler (Stand inşaatı, temel dekorasyon malzemeleri, nakliye ve gümrükleme organizasyonu, ürünlerin sigortalanması, Fuar katalogunda ve internette firma bilgilerinin yer alması, Odalarınca hazırlanacak katalogda firma bilgilerinin yer alması, ikram hizmetlerinden faydalanma imkanı vb,) dahil olduğu belirtilmektedir.

Katılımcı firmaların stand katılımının ve ulaşım bedelinin %70’inin T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği kapsamında yer aldığı bildirilmekte olup, firmaların teşvik işlemlerinin Odalarınca takip edileceği ifade edilmektedir

Etkinliğe ilişkin broşür,katılım formu ve detaylı bilgiye birliğimiz web sitesi http://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/cin.php adresinden ulaşabilirsiniz, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.