Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyarete, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Yönetim Kurulu Üyeleri Semra Tozaraydın, Aslıhan Mercan, Ramazan Aydemir, Ramazan Doğan, Ahmet Emre Özevren katıldı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, ziyarette, yerel basın alanındaki çalışmaları ve gazetecilik mesleğini, daha iyi noktalara yükseltmek amacıyla çalışmalara başlandığını belirtti. Ayrıca, Kütahya’da faaliyet gösteren gazete ve televizyonlar ile cemiyetin üye sayısına ilişkin bilgileri, planlanan çalışmaları ve hedefleri paylaştı. Kütahya Germiyan Sokağı’nda bulunan Yılmazlar Konağı’nın hizmet binası olarak tahsis edildiğini söyleyen Sağlam, Kütahya ve ilçelerinde görev yapan basın mensupları arasında birlik ve beraberliği güçlendirdiklerini, şehrin ortak menfaatleri doğrultusunda, en iyi şekilde görev yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin bulunduğu ziyarette, Başkan Nafi Güral, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimine, hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Yerel basının güçlü olması gerektiğini vurgulayan Güral, KUTSO’nun verimli çalışmalar yapılması konusunda her zaman yerel basının yanında olduğunu, bundan sonra da destek olmaya devam edileceğini ifade etti.