ICCI 2017- 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı İşbirliği Talebi

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık’tan, Odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye’nin ilk ve en saygın enerji etkinliği ICCI 2017 Fuar ve Konferansı, 03-05 Mayıs 2017 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde 23.kez Enerji ve Çevre sektörlerine kapılarını açacağı.

Söz konusu sektörün en kapsamlı etkinliği olan ICCI 2017 Fuar ve Konferansı, Enerji Üretim Sistemleri ile ilgili hem konvansiyonel hem de yenilenebilir enerji teknolojilerin tümünü kapsayan fuar ürün gruplarının yanı sıra, Türkiye’de ve dünyada takip edilen ve tartışılmaya başlanan en yeni konuları da konferans programına alarak, sektörün önde gelen uzmanlarını ve profesyonellerini konuşmacı olarak davet etmiştir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasasi Düzenleme Kurumu tarafından desteklenen ICCI

2017 Fuar ve Konferası’nda yer alan konularından öne çıkan başlıklar

5.000 MW ve YEKA’ların Türkiye Rüzgar Sektörüne Etkileri, Elektrik Enerjisi Toptan ve Perakende Satış, Elektrik Enerjisi Üretiminde Yerli Girdiler, Yerli Teknolojiler ve Kaynaklar, Enerji Depolama, Enerji Endüstrisinde Dijitalizasyon, Enerji Piyasalarında Risk Yönetimi, Enerji Santrallerinde İşletme ve Bakım, Enerji Verimliliği, Güneş’ ten Elektrik Üretimindeki Gelişmeler, Jeotermal Teknolojiler, Kömür Teknolojileri, Kritik Enerji Altyapı Sistemlerinde Siber Güvenlik Stratejileri ve Tedbirler, Lisanssız GE5’lerde Çatı Uygulamaları ve Önündeki Engeller, Nükleer Enerji, Türkiye Doğalgaz Piyasası, Yatırım ve Finansman, Rüzgar Teknolojileri, Yüksek Verimli Enerji Üretiminde Kojenerasyon gibi konular konferans programımızda uzman konuşmacılar tarafından ele alınacağı bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla