SUDAN 34. ULUSLARARASI HARTUM FUARI

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), odamıza gönderilen yazıda;

İlgi: Sudan Ankara Büyükelçiliği’nin 29.09.2016 tarihli yazısı. ve Dışişleri Bakanlığı’nın 03.10.2016 tarih ve 11450735 sayılı yazısı. atfen, 23-30 Ocak 2017 tarihleri arasında, 34. Uluslararası Hartum Fuarı’nın Sudan’ın başkenti Hartum’da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Anılan etkinlik söz konusu bölgede her yıl düzenli gerçekleşen en geniş çaplı ticaret fuarıdır. Kabinacılara Sudanlı işadamları ile çok çeşitli ürün ve hizmet alanında ticaret yapma ve kendi ürünlerini dünyanın pek çok farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilere tanıtma imkânı sunulmaktadır. Fuar ile ilgili detaylı bilgiye www.ifksudan.com İnternet adresinden ulaşılabilmektedir.

Ekte yer alan katılım formu ile katılım ücretleri hakkındaki belge, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) ana sayfasında “Hizmetler/Uluslararası iş İmkanları/Ülke  Duyuruları/Sudan” başlığı altında yer almaktadır.

Katılım sağlamak isteyen firmaların Birliğimiz ile (gorkem.karabeyoglu@tobb.org.tr, 0312 218 27 34) temasa geçmeleri halinde kendilerine Büyükelçilik aracılığıyla vize işlemlerinde kullanılmak üzere davet mektubu sağlanacak olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği