Frig Fuarcılık organizasyonu ile bu yıl ikincisi düzenlenen “Kütahya Yapı Fuarı”, 11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde, Kütahya Belediyesi Fuar Alanında gerçekleştirildi.

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KUTSO) tertip komitesinde yer alarak destekleyen kuruluşlar arasında olduğu fuarda, inşaat, yapı denetim, bahçe, dekorasyon, sigorta, banyo ve mutfak, güvenlik sistemleri, prefabrik, seramik, boya, güneş enerjisi gibi alanlarda stantlar açıldı.

 

4 bin 100 metrekare kapalı alanda, 61 firmanın yer aldığı ve ücretsiz olarak ziyaret edilebilen fuarda, birçok ürün çeşidi, 4 gün boyunca ziyaretçilere sunuldu.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve beraberindeki KUTSO heyeti, yapı fuarını ziyaret ederek, stantlarda bulunan yetkili ve temsilcilerle görüştü. Görüşmelerde, fuara ilişkin bilgiler alınarak, ürünler incelendi. Ayrıca, yapı, inşaat, dekorasyon, ısı yalıtımı, enerji verimliliği vb. konularda sektöre ilişkin fikir alışverişi yapıldı.

 

KUTSO heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyan işletme yetkilileri, söz konusu fuarın, yapı ve inşaat sektörüne önemli katkılar sağladığını, geliştirilerek devam etmesinin arzu edildiğini ifade etti.

 

 

Haber: KUTSO Basın