KUTSO’DAN ÜYELERİNE E-BELGE HİZMETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) sürekli iyileştirme faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, üyeleri için e-belge hizmetini başlatmıştır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından verilen Akredite Oda unvanına hak kazanmış olan KUTSO, bu kapsamda, hizmet kalitesinin artırılması ve üyelerin sorunlarının tespiti, bu sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla, 2009 yılından bu yana çeşitli iyileştirmeler yapmıştır. Hizmet binası içerisinde, meslek komitelerine ayrı çalışma odası tahsis edilmesi, meclisten bir ses uygulamasıyla üyelerin başarı hikâyelerinin paylaşılması, Beyaz Kitap ile üyelere kurumsallaşma ve yönetim sistemleri konusunda rehberlik edilmesi, web sitesinden online tahsilat sistemi ile aidat ödeme kolaylığı sağlanması, bu iyileştirmelerden sadece birkaç tanesi olmuştur.

İyileştirme çalışmalarının bir yenisi ise, uygulamaya başlanan e-belge hizmeti olup, KUTSO üyelerine, talep ettikleri oda sicil kayıt sureti ve faaliyet belgesini, KUTSO hizmet binasına gelmeden, elektronik ortamda 7/24 temin edebilme imkânı sağlanmasıdır.

Üyelerin, bu uygulamadan yararlanabilmesi için, KUTSO www.kutso.org.tr internet sitesindeki, online belge talebi linkinden (https://ebelge.tobb.org.tr) sisteme cep telefonu numaraları ve e-posta adresleri ile giriş yapmaları gerekmekte olup, https://ebelge.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.php linkinden aidat ödemesi de yapabileceklerdir.

Üye memnuniyeti odaklı ve beş yıldızlı oda olarak hizmet vermek prensibiyle çalışan KUTSO, sürekli iyileştirme faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Haber: KUTSO Basın