Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri Temmuz ayı toplantısı KUTSO sosyal tesisinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya Proje Başvuru Yönetimi Birimi tarafından “IPARD II Programının 2. Başvuru Çağrı ilanı konusunda bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

TKDK Kütahya Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Mesut Çinkaya tarafından yapılan bilgilendirme sunumunda, IPARD II Programının 2. Başvuru çağrı ilanına çıkıldığı, başvuruların son teslim tarihinin 28 Eylül 2017 olduğu, 2. Başvuru çağrı döneminin Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması (kesimhane ve parçalama tesisleri dahil), Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ve Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanmasını destekleyeceği ve verilecek hibe desteğinin 122.177.559,21 Avro ( Yaklaşık 480 Milyon TL) olduğuna ilişkin bilgiler katılımcılarla paylaşıldı.

 

Haber: KUTSO Basın