KÜTAHYA’YA HOŞ GELDİN RİFAT BAŞKANIMIZ  

Göreve başladığı günden beri ülke ekonomisi ve sanayisinin gelişmesi için özveriyle çalışan, Türk özel sektörünün en büyük meslek kuruluşu ile iş dünyasına yön veren, TOBB çatısı altındaki oda ve borsaların hizmet kalitesinin yükseltilmesi için, her daim desteklerini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) M.Rifat Hisarcıklıoğlu, 9 Ağustos Çarşamba günü Kütahya’ya teşrif ediyor.

Kütahya il ve ilçeleri oda/borsalarının, Kütahya’nın ekonomik ve sosyal gelişmesine katkı sağlamak yönünde yaptığı çalışmalara daima destek veren M.Rifat Hisarcıklıoğlu, KUTSO toplantı salonunda düzenlenecek “Kütahya ve ilçeleri oda/borsa müşterek toplantısında”, özel sektör temsilcileriyle bir araya gelecek.

Ziyaret ve toplantı programına ilişkin yaptığı basın açıklamasında, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral şunları ifade etti:

“TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’nun, TOBB ETÜ Kütahya İleri teknoloji Fakültesi’nin ve Meslek Yüksek Okulu’nun Kütahya’ya kazandırılması için verdiği destek ve mücadeleden dolayı, kendisine minnettarız. Şehrimize yeni bir üniversite kazandırılmasıyla ilgili geçtiğimiz yıllarda oluşan engelin, ortadan kalktığını düşünüyoruz. Fakülte binasını hazırladığımız üniversite hedefimize ulaşmak ve sonuçlandırabilmek için, Sayın Rifat Başkanımızdan yeni bir hamle bekliyoruz. İlimize teşrif ederek bize verdiği desteği bir defa daha gösterdiği için şükranlarımızı sunuyoruz. Kütahya’mızın ekonomik açıdan gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan Zafer Organize Sanayi Bölgemizin, elektrik ve doğalgaz bağlantısının tamamlanması için de değerli desteklerini esirgemeyeceğini biliyoruz. Ayrıca, şehrimizde büyük bir kalkınma hamlesini başlatacak olan serbest bölge kurulma çalışmalarımız hızla devam ediyor. Marmara Bölgesindeki yoğunluk sebebiyle, yeni yatırımcılar orada yer bulmakta zorlanırken, şehrimiz, coğrafi konum ve teşvik avantajları ile yeni yatırımların gözdesi durumundadır. Özel sektörün, ülkemizdeki en büyük çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızın, ulusal ve uluslararası yeni yatırımcıları Kütahya’mıza yönlendirmesini bekliyoruz. Oda ve borsalarımız ile şehrimize verdiği desteklerden dolayı, Kütahya oda ve borsaları adına TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na minnettarız.”

Haber: KUTSO Basın