Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna teşekkür ziyaretinde bulundu.  

Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel, Gelir Müdürü V. Vildan Alp, Çinili Vergi Dairesi Müdür V. Ayşe Karaca Gürakar, 30 Ağustos Vergi Dairesi Müdürü Güner Yalım’ın katıldığı ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun kapsamında,  KUTSO’nun üyelerine sunduğu hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı, Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel tarafından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’a, teşekkür beratı takdim edildi.

Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel, ziyarette şöyle konuştu: “Yapılandırma kanunuyla ilgili olarak, ilimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları, üyelerinin yararlanması için tüm imkânlarını seferber etti. Böylece Kütahya’daki tahsilat oranı yükseldi. Türkiye ortalamasına göre, ilimizde önemli bir başarı elde edildi. KUTSO’ya ve bu konudaki çalışmalara destek veren tüm sivil toplum kuruluşlarına büyük katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

KUTSO Başkanı Nafi Güral ise, Kütahya Defterdarına ve ekibine, gayretli çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek, KUTSO’nun paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiğini belirtti. KUTSO’nun, üyeleri ve şehrin menfaatleri doğrultusunda, ildeki tüm paydaşlarla işbirliği ve iletişimini güçlendirerek sürdüreceğini vurguladı.

Haber: KUTSO Basın