KAVALAEXPO 2017 Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda;

06-11 Ekim 2017 tarihleri arasında Yunanistan – Kavala Ticaret Odası Fuar ve Konferans Merkezinde, KAVALAEXPO 2017 Fuarı’nın düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu fuarda “Turizm” konusuna öncelik verileceği ve turizm sektöründeki firmalarla “ekonomik çeşitlendirme ve sürdürülebilir turizm kaynakları” hakkında toplantılar düzenleneceği, ayrıca firmaların kamu ve özel sektör temsilcileri ile bir araya gelme fırsatı bulacağı belirtilmiştir.

Yazıda devamla fuarda stant açan veya sadece fuara katılım sağlamak isteyen tüm firma yönetim kurulu başkanlarının Kavala’daki 1 gece konaklama masraflarının Kavala Ticaret Odası tarafından karşılanacağı vurgulanmıştır.

Fuar hakkında detaylı bilgini http://www.kavalaexpo.gr/ link adresinde yer almakta olup kayıt ve diğer sorularınız için Kavala Ticaret Odası iletişim bilgileri, yazımız devamında yer almakta olup konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Kavala Ticaret Odası iletişim:
Mrs.Souzi Mavrommati
info@chamberofkavala.gr