5. Katar Uluslararası Tarım Sergisi

18 Mart 2017  facebook

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda;

Dışişleri Bakanlığı 03.03.2017 tarih ve 43143608-821.02-2017\12057764 sayılı yazısında, Katar Devleti Başbakanı Şeyh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani’nin himayelerinde, 5. Katar Uluslararası Tarım Sergisi’nin 22-25 Mart 2017 tarihlerinde Katar’ da düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, birçok yerel ve uluslararası şirketin katılacağı serginin tanın ve gıda endüstrisi sektöründe katılımcı ülkeler arasında yeni bakış açıları oluşturmayı amaçladığı, katılımcı firmalardan sergi alanı için maddi talepte bulunulmayacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu Sergi’ye ilişkin detaylı bilgiye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfası www.tobb.org.tr “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabildiği belirtilvekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.