AFYONKARAHİSAR ABİGEM, KUTSO’YA KONUK OLDU

Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi A.Ş. (ABİGEM) heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulunarak, KUTSO ev sahipliğinde ABİGEM Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen Afyonkarahisar ABİGEM Yönetim Kurulu Toplantısına, ABİGEM ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ABİGEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı Temsilcisi Salim Gelincik, ABİGEM Yönetim Kurulu Üyesi ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Hobanoğlu, ABİGEM ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, ABİGEM Direktörü Özgür Demir, ABİGEM Proje Uzmanı Sevinç Arda katıldı.

Yönetim Kurulu toplantısında, ilgili gündem gereğince, Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş. yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı, hisse devirleri gibi konular müzakere edilerek karar alındı. Ayrıca, yürütülen projeler hakkında bilgi aktarıldı. Dilek ve temennilerin sunulmasıyla gündemi sona eren toplantı kapatıldı.