HAYAT VAKFI KÜTAHYA ŞUBESİ’NİN KUTSO ZİYARETİ

Hayat Vakfı Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Hayat Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Uzm.Dr.İsmail Zehir, Uzm.Dr.Mesut Karaca, Dr.Emrah Çamköy, Nafi Güral başkanlığındaki KUTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, vakfın faaliyetleri ve amaçları hakkında bilgi paylaştı.

Ziyarette, Uzm.Dr.İsmail Zehir, hastanelerdeki doluluk oranı, yeni yapılacak devlet hastanesi ile ilgili bilgileri paylaşarak, Hayat Vakfı Kütahya Şubesi’nin açıldığını belirtti. Vakıf aracılığıyla, hekimler arasında birliği güçlendirmeyi, öğrencilere yönelik faaliyetler yapmayı amaçladıklarını söyledi. Ayrıca, iş dünyası temsilcilerinin, öğrencilere yönelik yapabileceği faaliyetler hakkında istişare yapmak üzere ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ziyarette yaptığı konuşmada, yönetim felsefesine dair tecrübe ve tavsiyelerini paylaştı. Güral, vakfın doğru oluşturulması ve yönetilmesi için profesyonel bir yöneticisinin olması gerektiğini belirterek, vakıf yönetiminin ve mütevelli heyetin, vakfı sahiplenmesinin önemli olduğuna dikkat çekti.  Vakfın yapacağı iş ve hizmetlerin vakıf senedinde yazılması gerektiğini ve yol haritası olmasının, çalışmalara fayda sağlayacağının altını çizdi. Güral, Kütahya’nın ekonomik ve sosyal açıdan geliştirilmesine yönelik çalışmalarda, KUTSO’nun, tüm paydaşlarla işbirliği yapmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi. Hayat Vakfı Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine iyi dileklerini ve başarı temennilerini söyleyerek, sözlerini tamamladı.