İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA KUTSO ZİYARETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Kütahya İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Uğur’u makamında ziyaret etti.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı’nın yeni hizmet binasının hayırlı olması dilekleri sunuldu.

Güncel konularda sohbet edilerek, hizmet binasına ilişkin bilgiler alınan ziyarette,  KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral şunları söyledi: “Yeni hizmet binanız hayırlı olsun. Çok zor şartlar altında görev yapıyorsunuz. Ülkenin en kapsamlı kolluk kuvvetisiniz. Bu nedenle kullanılan mekân da önemli, olması lazım gelen en üst standartlarda hizmet verilecek şekilde olmalı. Allah sizlere güç ve kuvvet, çalışmalarınızda kolaylık versin.”

İl Jandarma Komutanı J.Alb.Mustafa Uğur ise, daha önce görev yaptığı bölge ve illerden söz ederek, Kütahya hizmet binası ile ilgili bilgi paylaştı. İlçe jandarma komutanlıkları binalarında da yenileme planlandığını belirten J.Alb.Uğur, her ildeki hizmet binasının, bulunduğu bölgenin özelliklerine ve koşullarına uygun şekilde yapılması gerektiğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda, KUTSO heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyulduğu belirtilerek, karşılıklı iyi dilekler sunuldu. Kütahya’ya katkı sağlayacak çalışmalarda, karşılıklı işbirliğine hazır olunduğu, her iki kurumun da, üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğu ifade edildi.