KÜTAHYA İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) heyeti, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’i ziyaret etti.

Ziyarete, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, TTSO Meclis Başkanı İlhami Aydın, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe ile KUTSO ve TTSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’e geçmiş olsun dilekleri ve taziye sunulan ziyarette, güncel konularda değerlendirmeler yapılarak, Kütahya’daki asayiş durumu hakkında bilgi alındı.

Geçmiş olsun dileklerini sunan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral şunları söyledi: “İşiniz zor. Acınızı paylaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde, elimizden geleni yapmaya hazırız.”

İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ise şöyle konuştu: “Kütahya’mız ve halkımız bize güveniyor. Halkımızın desteğiyle, bu terör belasını, ülkemizden def edeceğiz. Yaşanan olaylardan sonra, bizi yalnız bırakmayan ve ziyaret eden herkese teşekkür ederiz. Bu destekten aldığımız güçle ve kararlılıkla, yasal mevzuatlar çerçevesinde terörle mücadelemiz devam edecek. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe, üstesinden gelemeyeceğiz bir şey yok.”

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapılan ziyaret, karşılıklı konuşmaların ardından, iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.