KUTSO BAŞKANI NAFİ GÜRAL, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDEKİ TOPLANTIYA KATILDI

Tüm oda ve borsa başkanlarıyla birlikte, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı istişare toplantısına, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral da katılmıştır.

Toplantıda, katılımcılara 15 Temmuz felaketinin görüntüleri izlenirken, insanlıktan nasibini almamış alçak terör örgütünün, ülkemizin korunması için satın alınmış silahları, kendi halkımızı  katletmek için kullanması nefretle hatırlanmıştır.

Bu toplantı sonrasında, Sayın Cumhurbaşkanımız, Kütahya iş dünyasına ve halkına selam ve muhabbetlerini göndermiş, 7 Ağustos Pazar akşamı, ülkemizin her ilinde eş zamanlı yapılacak mitinglere, iş dünyasının ve halkın, oldukça geniş kapsamlı katılımı talimatını iletmiştir.

KUTSO Başkanı Nafi Güral, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Odamız, hem İstanbul’daki  dev mitingde, hem de Kütahya’daki mitingde temsil edilecektir. Vatanını, milletini, demokrasiyi gönülden seven iş dünyasını ve halkımızı, Kütahya Mitingine bekliyoruz” dedi.