KUTSO HEYETİ, GÜLÜMSER HATUN TERMAL TESİSİNİ İNCELEDİ

Şifa kaynağı Kütahya Yoncalı’da kurulan Gülümser Hatun Termal Tesisi, KUTSO heyetinin davet edildiği organizasyon ile iş dünyası temsilcilerine tanıtıldı.

Söz konusu tanıtım organizasyonuna, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral olmak üzere, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Meslek Komitesi Başkanlarından oluşan heyet katıldı.

İşadamı Mete Tetik tarafından konuk edilen KUTSO heyeti, sağlığı, konforu ve doğa güzelliklerini bir arada sunan termal tesiste incelemelerde bulundu.

Tanıtım toplantısında, Kütahya Yoncalı’da, sosyal tesisi, termal tesisi ve hisseli gayrimenkulleri, şehrin ihtiyaç duyduğu yatak kapasitesine cevap verecek olan 204 yatak kapasitesi ile hizmet verecek olan tesisin, misafirlerini ağırlamaya hazır olduğu belirtildi. Ödüllü iç mimarlar ile dekore edildiği, engelli misafirler için özel ve konforlu alanlar hazırlandığı, her yaştan misafirin, keyifli bir tatil geçirebileceği ifade edildi. Ayrıca, Yoncalı’nın ve Gülümser Hatun termal tesisinin, birçok hastalığı tedavi edici şifalı suların kaynağı olduğu, tesiste, çeşitli termal kürlerin, her yaşa uygun tatil imkânlarının ve spor alanlarının bulunduğu vurgulandı.

Organizasyonda konuşan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, 6000 dönüm üzerinde, “Türkiye’nin ilk kez projelendirilmiş Termal Turizm Kompleksi ve Golf Sahası” olma özelliğine sahip Gülümser Hatun Termal Tesisi’nin Kütahya’ya kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tesis yetkililerine yatırımlarından dolayı teşekkür etti. Bu tesisin, Kütahya için önemli bir yatırım olduğuna vurgu yapan Nafi Güral, tüm Kütahyalıların, bu tesise hak ettiği ilgiyi göstererek sahip çıkması gerektiğini belirtti.