KUTSO KASIM AYI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI

Her ayın son Salı sabahı kahvaltıda buluşan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) 14 meslek komitesinin üyeleri, Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

KUTSO Sosyal Tesisi Âlâ Restoran’daki kahvaltılı toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Üyeleri, 14 meslek komitesinin başkan ve üyeleri ile misafirler katıldı.

MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. ile KUTSO işbirliğinde gerçekleştirilen sınavlara katılarak, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazananların sertifikaları, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

Kütahya’ya dair değerlendirmelerde bulunan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, haziruna hitabında, Kütahya istatistiklerine dair bilgileri aktararak, iş dünyasına dair tavsiyelerini paylaştı. “Şartlar ne olursa olsun iyiyi bulmak zorundayız. İş dünyası temsilcileri olarak, ayağınızı yere sağlam basın, gözünüz zirvede olsun” dedi.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ise Kütahya 2.Organize Sanayi Bölgesi ile Zafer Organize Sanayi Bölgesi hakkındaki gelişmeleri paylaştı. “Organize Sanayi Bölgelerinin geliştirilmesi ve yatırımların artması yönünde hepimiz seferber olalım. Geleceğin iyi olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer de yaptığı konuşmada, 30 Kasım 2016 tarihinde Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) öncülüğünde, Dumlupınar Üniversitesi’nde Bölge Mucitler Sergisi’nin gerçekleştirileceğini belirterek, katılımcıları açılışa ve sergiye davet etti.

KUTSO Sosyal Tesisi Âlâ Restoran’da gerçekleştirilen kahvaltı toplantının ardından, her bir meslek komitesi, KUTSO hizmet binasında kendilerine özel olarak tahsis edilmiş olan çalışma odalarında, aylık olağan toplantılarını yaptı.