KUTSO MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, online olarak video konferans şeklinde gerçekleştirildi.

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereğince düzenlenen, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu başkanlığında yapılan toplantıda, gündem maddeleri müzakere edilerek ilgili kararlar alındı.

Tüm dünyada devam eden koronavirüs salgınından dolayı sağlık ve huzur temennisinin sunulduğu toplantıda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y. Yazaroğlu, salgın tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalar ile üyelerin hizmet binasına gelmeden, online yapabilecekleri işlemler hakkında bilgi paylaştı. Ayrıca, pandemi sebebiyle üyelerin kendi sektörlerinde yaşadığı sorun ve çözüm önerilerinin ilgili kurum, kuruluşlara ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) iletildiğini belirtti.

KUTSO’da yürütülen yönetim sistemleri ile TOBB Akreditasyon Sistemi gereğince, organlar oryantasyon sunumu yapılarak, hizmetler, faaliyetler, kurumsal yapı, iyileştirme çalışmaları, meslek komitelerinin görevleri ve çalışma esasları gibi konularda bilgiler aktarıldı.

KUTSO Meslek komite başkanları, Mart ayından bugüne kadar meslek komiteleri tarafından yapılan çalışmalar ile covid-19 kapsamındaki tedbirlere ilişkin bilgi sundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, toplantının sonunda yaptığı konuşmada, toplantıya yoğun katılımdan memnun olduğunu belirterek, iyi dileklerini paylaştı. Pandemi sürecinden dolayı, herkesin genel tedbirlere hassasiyetle önem vermesi gerektiğini vurguladı.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından, iyi dileklerin sunulmasıyla toplantı sona erdi.