KUTSO MESLEK KOMİTELERİNDE ZEKA ZAFER-İN BİLGİLENDİRMESİ

4 Mayıs 2017  facebook

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri Nisan ayı toplantısı KUTSO sosyal tesisinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ile işbirliğinde, TR33 Bölgesi’ndeki İşveren ve İşçilerin Uyum Yeteneğinin Arttırılması Operasyonu (Zafer-İN) Projesi konusunda bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

ZEKA Zafer-İN Operasyonu Koordinatörü İskender Cem Leblebici, Teknik Destek Ekibinden Eğitim Uzmanı Ayşe Saltan ve İletişim Uzmanı Selda Tan’ın katıldığı bilgilendirme sunumunda, Operasyon Koordinatörü İskender Cem Leblebici ve uzmanlar tarafından, projeye ilişkin bilgiler katılımcılarla paylaşıldı.

Zafer-İN Operasyonu projesinin, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin oluşturduğu TR33 Bölgesi’nde uygulanmakta olduğu, bölgedeki paydaşlarla işbirliği yapılarak sürdürüldüğü belirtildi. Ayrıca, sektör bazlı insan kaynakları politikalarının ortaya konulması ve bu çerçevede bölgedeki illerde ilgili aktörlerin eğitilmesinin hedeflendiği ifade edildi. Proje kapsamındaki, Yalın Üretim Programı, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı, Mesleki Beceri Geliştirme Programı, Kamu Personeli Kapasite Geliştirme Eğitimleri, Kamu ve AB Fonlarından Yararlanma Yöntemleri Eğitimleri, Kişisel Becerileri Geliştirme Eğitimleri, Yönetim Becerilerini Geliştirme Eğitimleri, Kamu Yönetimindeki Yeni Gelişmeler Eğitimi ve bu eğitim programlarının katılımcı sayıları hakkında bilgiler paylaşıldı.

Haber: KUTSO Basın