KUTSO TOBB’A “BEYAZ KİTAP” TAKDİM ETTİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete’yi makamında ziyaret etti.

TOBB Akreditasyon Kurulu yetkililerinden Volkan Tufan ve Özge Karatepe’nin de hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun son dönemlerde gerçekleştirdiği kurumsal çalışmalar ve yönetim sistemleri iyileştirmeleri hakkında bilgi sunuldu.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. KUTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu,

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi gibi, yönetim sistemleri ile bu sistemler çerçevesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi sundu. Ayrıca, yönetim sistemleri kılavuzu olarak, KUTSO tarafından hazırlanıp yayınlanan “Beyaz Kitap” ile ilgili bilgi paylaştı. KUTSO Yönetim Sistemleri Danışmanı Mehmet Eşsiz ise, kurumsallaşma ve yönetim sistemleri kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi sunarak, TOBB Akreditasyon Standardı ve uygulamalarına yönelik görüş ve önerileri dile getirdi.

Kalite Yönetim Sistemi ve TOBB Akreditasyon Sistemi hakkında sohbet edilen ve görüş alışverişi yapılan ziyaretin sonunda, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete’ye, KUTSO tarafından, yönetim sistemleri kılavuzu olarak hazırlanıp yayınlanan “Beyaz Kitap” takdim edildi. Ayrıca, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral tarafından, Kütahyalı sanatçı Ahmet Yakupoğlu’nun “Rengârenk Kütahya” eseri, ziyaretin anısına TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete’ye sunuldu.