KUTSO’DA EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Eylül ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’da kapasite raporu düzenlemeye yetkili mühendislerin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) eksper eğitimlerine katılarak almaya hak kazandıkları eğitim sertifikaları ile KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelerin üyelik beratları, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının katıldığı toplantıda, Eylül ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından, Ağustos ayı KUTSO faaliyet raporu sunuldu.

Toplantının sonunda haziruna hitap eden KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, güncel siyasi ve ekonomik konulardaki değerlendirmelerini paylaştı. Siyasi ve ekonomik gelişmelerin olumlu yönde ilerlemesi için, iş dünyasının, üretim ve yatırımlarını artırması gerektiğinin altını çizerek, üretim ve istihdam artışının, yeni yatırımları da beraberinde getireceğini, ekonomik canlılık ve zenginleşme sağlayacağını ifade etti.

Konuşmaların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Eylül ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından kapatıldı.