KUTSO’DA “MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ” EĞİTİMİ

KUTSO’NUN EĞİTİMLERİ HIZLA DEVAM EDİYOR

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından düzenlenen “Çalışma Hayatında Müşteri İlişkileri Yönetimi” eğitimi, ÇASGEM eğitim uzmanı sunumunda, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim, T.C.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) ile KUTSO işbirliğinde, ÇASGEM eğitim uzmanı Betül Dönmez Oral sunumunda gerçekleştirildi.

ÇASGEM eğitmeni Betül Dönmez Oral, müşteri kavramı, müşteri ilişkileri yönetiminin gelişim süreci ve aşamaları, müşteri ile etkin iletişimin ipuçları, iletişim kazaları, müşteri itirazları ile başa çıkma yöntemleri, müşteri şikâyetlerinin yönetimi, müşteri sadakati sağlamanın yöntemleri, müşteri memnuniyeti sağlamaya yönelik tavsiyeler hakkında bilgiler sundu.

İnteraktif şekilde gerçekleştirilen eğitimde, iş ve aile yaşamından örnekler paylaşılarak, katılımcıların soruları da cevaplandırıldı.

Eğitim programının sonunda, katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim programlarından duyulan memnuniyeti dile getirdi.