KUTSO’DAN GIDA YARDIMI DAĞITIMI

Finansmanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere her yıl Ramazan ayında yapılan gıda yardımları, bu yıl da Kütahya il merkezi, ilçeleri ve merkeze bağlı köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Her biri yaklaşık 55 TL. ve toplamda 40000 TL. değerindeki  gıda yardım paketleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve oda çalışanları aracılığıyla ihtiyaç sahibi 731 aileye ulaştırıldı.

Yardımlaşma anlamında yoğun duyguların yaşandığı ve sofraların bereketlendiği Ramazan ayında, yaklaşık 60 kişi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan gıda yardım paketlerini alanlar, yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini belirtti.