KUTSO’DAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet  Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Çetiner ve Ahmet Y.Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Özer, Harun Yurdagül ve İsmail Yiğit, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç katıldı.

Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ziyarette yaptığı konuşmada; KUTSO’nun, 15 Temmuz darbe girişimi olaylarında demokrasiye sahip çıkarak, her türlü desteği verdiğini belirtti ve teşekkür etti. Çevik sözlerine şöyle devam etti: “Bizler de canımız pahasına darbeye karşı koymak için hazırdık. 15 Temmuz olaylarında halkımız en iyi direnci gösterdi, halkımızla birlikte en iyi tepkiyi verdiğimizi düşünüyorum. Demokrasi nöbetlerimize, halkımızla birlikte halen devam etmekteyiz. İçimizdeki hainleri temizlediğimizde, böyle girişimlerin bir daha olmayacağına inanıyorum. Vatanımıza ve demokrasimize sahip çıkacağımıza, bu vatanı bırakmayacağımıza ve her türlü mücadeleyi vereceğimize sizlerin huzurunda söz veriyorum.”

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu süreçte hem temsil ettiğimiz kurumlar, hem de şahıslar olarak üstümüze düşen görevleri yapmaya hazırız. Herkes üstüne düşeni yaparsa, bu sıkıntıları aşarız. Tek bir kişi kalmayıncaya kadar, bu girişimi yapanların temizlenmesini temenni etmekteyiz. Bizler, iş dünyası temsilcileri olarak, bu dönemde daha çok çalışıp, daha çok üreteceğiz. Daha çok vatanımızı sevip, demokrasiye sahip çıkacağız. Bu gibi girişimlerin, bir daha yaşanmamasını dileriz.

Konuşmaların ardından, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret programı sona erdi.