KUTSO’DAN İL TİCARET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, İl Ticaret Müdürü İsmail Hakkı Uygun’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterinin katıldığı ziyarette, 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı, geçmiş olsun dilekleri iletilerek, Kütahya’ya ve güncel konulara dair görüş alış verişi yapıldı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, KUTSO’nun demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak üzere gerçekleştirdiği destek faaliyetlerine dair bilgi paylaşıldı.

KUTSO’nun organizasyon yapısı ve yürüttüğü çalışmalar konusunda bilgi verilerek, şehrin ekonomik ve sosyal durumu hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Kütahya’nın zenginleştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmalarda, KUTSO’nun göreve hazır olduğu, paydaşları ile işbirliğine büyük önem verdiği ifade edildi.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.