KUTSO’DAN KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, KUTSO’nun demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak üzere gerçekleştirdiği destek faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu.

Ayrıca, Kütahya Belediye Başkanı Sayın Kamil Saraçoğlu’ndan, Kütahya ile ilgili proje ve faaliyetler hakkında bilgi alındı.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ziyarette şunları söyledi: “Türkiye’miz, sıkıntılı bir dönem yaşadı. Cumhurbaşkanımız, siyasilerimiz ve halkımızın milli iradeye sahip çıkması, darbe eylemini önledi. Kamu düzenimizde ve diğer yerlerimizde aksayan bir yön yok. Ticarette de normal hayata dönmeliyiz. İnsanlarımızın aynı ortak platformlarda buluşmaları bizleri sevindirdi. Bu yaşananlardan ders çıkarmalıyız.”

Saraçoğlu ayrıca, Kütahya’da yürütülen proje ve faaliyetler hakkındaki bilgileri KUTSO heyeti ile paylaştı. Kütahya Belediyesi yeni hizmet binası projesi ile ilgili bilgi vererek, 18 ayda bitirilmesinin planlandığını belirtti. Ayrıca, alt geçit, demiryolu gibi projelerin devam ettiğini söyleyerek, KUTSO’nun ziyaretinden ve işbirliğinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise, ziyarette darbe girişimi gibi olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak, demokrasiye sahip çıkmak ve Kütahya’nın gelişmesine katkı sağlayacak tüm faaliyetlerde, kendisinin de, KUTSO’nun da, göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret programı sona erdi.