KUTSO’NUN ÜYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Sera Kütahya Alışveriş Merkezi’nde faaliyet gösteren üye işletmeleri ziyaret etti.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Ali Kongu, Enver Özer, Harun Yurdagül, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç’tan oluşan KUTSO heyetine, Sera Kütahya Alışveriş Merkezi Müdürü Atakan Tahmas ile, alışveriş merkezinde işletmeleri bulunan KUTSO Meclis Üyeleri Raşit Arkaç ve Mehmet Akpınar refakat etti.

İşyerlerinde ziyaret edilen KUTSO üyeleri ile, alışveriş merkezindeki iş hacmi ve ticaretin durumu, Kütahya’ya katkıları, üyelerin sorunları ve çözüm önerileri konularında sohbet edilerek, görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, güncel sosyal ve ekonomik konular istişare edilerek, Kütahya’da yürütülen kentsel ve ticari çalışmalar değerlendirildi.

Sera Kütahya Alışveriş Merkezi Müdürü Atakan Tahmas, merkezin fiziki ve ticari durumu, mağaza sayısı ve faaliyet alanları hakkındaki bilgileri KUTSO heyeti ile paylaşarak, aylık 340 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını, her geçen gün artan ziyaretçilerine hizmet vermekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Şehrin ekonomisine katkı sağlayacak yeni yatırım çalışmalarının planlandığını belirten Tahmas, ilerleyen dönemlerde de, Kütahya’da hayatın merkezi olan Sera Kütahya AVM’nin, Kütahya halkına sosyal ve kültürel anlamda değer katmaya devam edeceğini vurguladı.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, karşılıklı görüş alışverişi yapmak ve üyelerin sorunlarını yerinde dinlemek üzere, üye ziyaretlerinin yapıldığını belirterek, önümüzdeki günlerde, farklı sektörlerde faaliyet gösteren KUTSO üyelerine ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti. KUTSO’nun, Kütahya’daki tüm paydaşların birlik ve beraberliğine büyük önem verdiğini vurguladı. Ayrıca, Kütahya’ya yatırım yapmak isteyenler için, KUTSO’nun üzerine düşen göreve ve işbirliğine hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.