Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri Organizasyonu Hakkında

28 Şubat 2017  facebook

Sayın Üyemiz;

Kocaeli Sanayi Odası’ndan (KSO) odamıza gönderilen yazıda;

1995 yılından bu yana çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla “Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri” organizasyonunun düzenlenmekte olup, Türkiye’nin ilk çevre ödülleri organizasyonu olan Şahabettin Bilgisu Çevre Ödül organizasyonunun bu yıl 23.sünü gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Ödül organizasyonunun  tüm Türkiye’ye açık olduğu bilgisi verilmektedir.

Büyük ölçekli firma ve KOBİ kategorisinde Çevre Ödüllerinin yanı sıra alınan başvuruların yeterli olduğu “otomotiv ve yan sanayi, kimya, gıda, metaı, makine, enerji ve atık geri kazanım-bertaraf” gibi ana sektörler başlığı altında da ödüllerin dağıtılacağı belirtilmektedir.

Düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak olan “Çevre Ödülü” ve “Sektör Ödülleri” için başvuru en geç 24 Nisan 2017 tarihine kadar Kocaeli Sanayi Odası’na yapılabilecek olup, Çevre Ödülü ve Sektör Ödülü almaya hak kazanan firmalara atık bertarafı konusunda bir yıl boyunca İZAYDAŞ tarafından özel indirimler yapılacak ve ayrıca; başvuran ve ilk elemeyi geçerek saha ziyaretine kalmaya hak kazanan firmalara da özel indirimler uygulanacağı bildirilmektedir.

Ödül yönetmeliğine ve başvuru formlarına bu adresten ulaşabilmekte olup, Çevre Ödülleri organizasyonuna katılım şartları ve organizasyon ile ilgili bilgiler yönetmelikte ayrıntılı olarak yer almakta olduğu belirtilmektedir.

2017 yılı Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri başvuru  ücreti  KOBİ’ler  için 500.-TL, Büyük İşletmeler için ise 2.500.-TL’ dir. Çevreye olan duyarlılığınızın bir  göstergesi  olduğunu düşünülen etkinliği bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

'