SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET

18 Mayıs 2017  facebook

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TOBB Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanının hazır bulunduğu ziyarete, SGK İl Müdürü İsmail Sayar ve beraberindeki heyet katıldı.

SGK Kütahya İl Müdürlüğü hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilen ziyarette, Kütahya ekonomisine ilişkin veriler paylaşılarak, işverenlerin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişi yapıldı.

SGK İl Müdürü İsmail Sayar, KUTSO Yönetim Kuruluna, işbirliği ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çalışma ve hizmetlerde, vatandaş ve işveren memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirten Sayar, sorunlara çözüm noktasında yardım etmeye hazır olduklarını ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, iş dünyası temsilcilerinin, çalışma kuralları çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmeleri gerektiğini belirterek, çalışanların ve işverenlerin uyumlu çalışmasının önemine değindi. İşverenlerin, çalışan primlerinin ödenmesi konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiğini ifade etti. Ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirerek, KUTSO’nun şehirdeki tüm paydaşlar ile işbirliğine önem verdiğini vurguladı.

Haber: KUTSO Basın