TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİNİN KUTSO ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, güncel sosyal ve ekonomik konularda değerlendirmeler yapıldı. KUTSO’nun kurumsal yapısı, gerçekleştirdiği faaliyetler ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verildi. TOBB çatısı altındaki oda ve borsaların, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve yükseltilmesine yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili olarak TOBB’dan beklentiler dile getirildi. Ayrıca, Kütahya’nın ticari ve ekonomik durumu ile yatırım imkanları hakkında bilgi paylaşıldı.

KUTSO tarafından yönetim sistemleri kılavuzu olarak hazırlanan Beyaz Kitap eserini, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken’e takdim etti.