Zafer Savunma Sanayi & Tedarikçi Etkinliği Daveti

Sayın Üyemiz,

Ege Kalkınma Derneğinden, Odamıza gönderilen yazıda;

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından, sorumluluk ve faaliyet alanı olan TR33 Bölgesinde (Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa, Uşak) bulunan istekli ve yeterli potansiyele sahip üretici ve Ar&Ge firmalarının savunma sanayine tanışma ve çalışmalarını kolaylaştıracak olan Zafer Savunma Sanayi & Tedarikçi Etkinliği, 16 Ocak 2019 Perşembe tarihinde Anemon Manisa Otel Kongre Merkezi’nde ilk kez gerçekleştirecektir.

Etkinliğe, Savunma Sanayi Başkanlığı, TSKGV, ASFAT A.Ş., SASAD, SAHA İstanbul, TÜBİTAK SAGE, tüm Savunma Sanayi firmaları, TR33 Bölgesindeki Protokol, Sanayi ve Ticaret Odaları, Teknoparklar, İş Dünyası ve Sanayici STK’lar, Organize Sanayi Bölge Yönetici ve üyeleri ile birlikte üretici ve Ar&Ge firmaları davetlidir. Etkinlik, bir tam gün sürecek, öğleye kadar konferans ve panel, öğleden sonra B2B İş Görüşmeleri şeklinde devam edecektir.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği etkinliğe mümkün olan üst düzeyde ve satış uzmanları ile katılım sağlanması, B2B İş görüşmeleri için teşvik edilmesini ve http://www.savunmasanayietkinligi.org web adresinden kayıt yapılmasını, dilerlerse taleplerini etkinlik iletişim koordinatörüne bildirmeniz bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

EK: Etkinlik Programı