İL MÜFTÜSÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel’in hazır bulunduğu ziyarette, güncel konularda değerlendirmeler ve görüş alış verişi yapıldı.

KUTSO Başkanı Özotraç, kurumsal yapı, üyelerin, şehrin ve bölgenin yararına yürütülen çalışmalar, sosyal sorumluluk faaliyetleri gibi konularda bilgi paylaşarak, ildeki tüm paydaşlarla iletişim ve iş birliğinin önemsendiğini vurguladı.

Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş, KUTSO yetkilileri ile görüşmekten ve iş birliği desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette, tarihi ve kültürel değerlerin, toplumun tüm kesimleri tarafından korunmasının önemli olduğu vurgulanarak, Kütahya’nın bu açıdan zengin bir şehir kimliğine sahip bulunmasının, sosyal yaşamı kolaylaştırıcı bir katkı sağladığı belirtildi.

Etik değerlerin, toplumsal tarih ve kültür birikimlerinin korunarak, gelecek nesillere aktarılması gerektiği, birlik, beraberlik, iyilik ve yardımlaşmanın artırılmasının, hayatın her alanında değerli olduğu ifade edildi. Kurumların ve meslek kuruluşlarının bu alanda katkı sağlamak üzere yaptığı çalışmaların sevindirici olduğu ve sürdürülmesi gerektiği belirtildi.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın