Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki heyet, KÜMAŞ MANYEZİT SANAYİ A.Ş. Genel Müdürü Sayın Koçağa Türeoğlu’na ziyarette bulundu.

Ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Eskioğlu ve Şule İri ile Genel Sekreter Salih Nafi Alıç katıldı.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KÜMAŞ MANYEZİT SANAYİ A.Ş. ileriye dönük en son teknolojiyi kullanan ve hızla büyümeye devam eden, sahip olduğu tecrübe, teknik donanım, üretim kapasitesi ile dünyanın sayılı kuruluşlarından birisi ve hizmet ettiği sektörler içinde önemli bir çözüm ortağı olarak 1972 yılından itibaren Kütahya-Eskişehir-Bilecik üçgeninde yer alan doğal manyezit cevherini, sinter manyezit, bazik refrakter tuğla ve harç̧ gibi ürenler üreterek Kütahya ve Türkiye ekonomisine çok değerli katma değer kazandırdığı ifade etti. OYAK Grubu’nun satın alması ile KÜMAŞ MANYEZİT SANAYİ A.Ş. olumlu gidişatına ivme kazandırarak Kütahya’mıza ve ülkemize çok önemli katkılar sunacağına düşündüklerini belirterek yeni görevlerinden dolayı Genel Müdür Sayın Koçağa Türeoğlu’na ve kendileri nezdinde kıymetli OYAK Grubu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

KÜMAŞ MANYEZİT SANAYİ A.Ş. Genel Müdürü Koçağa Türeoğlu, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek başta KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç olmak üzere, tüm KUTSO Yönetim Kuruluna memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son erdi.

Haber: KUTSO Basın