Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, yeni dönem çalışmaları hızla devam ederken, kutlama ziyaretleri de sürüyor.
KUTSO’da gerçekleştirilen kutlama ziyaretlerinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (KUTSO MTAL) Müdürü, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, Kütahya Genç İş İnsanları Derneği (KÜGİAD) Başkanı Zafer Bintepe ve beraberindeki üyeler, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şubesi Başkanı İsmail Tosun ve Yönetim Kurulu, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ile Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR ve beraberindeki heyet ile görüşmeler yapıldı.
Tanışma ve kutlama yapılan ziyaretlerde, çalışmalara ilişkin karşılıklı bilgi paylaşılarak, iş birliği yapılabilecek hususlar istişare edildi. Şehrin yerel ve ekonomik değerlerinin öne çıkarılması, katma değeri yüksek üretimlerin teşvik edilmesi, ilçelerle müşterek çalışmaların gerçekleştirilmesi, KOBİ OSB çalışmaları, Mesleki eğitimin geliştirilerek nitelikli ara teknik personel yetiştirilmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Başarı temennileri ve görüşmelerden duyulan memnuniyetlerin ifade edilmesiyle ziyaretler sona erdi.

Haber: KUTSO Basın