KUTSO ŞUBAT MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Şubat ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından, Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelere, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından üyelik beratları takdim edildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının, kadın ve genç girişimci kurulları icra komitesi başkan ve üyelerinin katılımında gerçekleştirilen meclis toplantısına, Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Mithat Ekici, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Doç.Dr.Şahin Kabay, Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Fatih Çelebioğlu, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Eskişehir Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca konuk oldular.

 

Toplantıda, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Doç.Dr.Şahin Kabay, hastanede gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları ve yenilikler ile yürütülen faaliyetlere dair bilgiler sundu.

 

Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Fatih Çelebioğlu toplantıda yaptığı sunumda, 2014 Yılı Türkiye ve Kütahya Ekonomisi hakkında bilgileri hazirunla paylaştı.

 

Sunumlarının ardından konuklara, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim ve kültür hizmeti olarak kazandırılan “Kütahya Sanatçıları” eseri, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından günün anısına takdim edildi.

 

Konukların meclise hitabının ardından, TSE tarafından yapılan denetimler sonucunda KUTSO’nun almaya hak kazandığı TS 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Eskişehir Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca tarafından takdim edildi.

 

Belge takdimi sonrasında, Şubat ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. KUTSO Ocak ayı faaliyet raporu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından sunuldu.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Akreditasyon Sertifika Töreni videosu ile TOBB ETÜ Hastanesi tanıtım videosu izlendi.

 

TOBB Kütahya Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Atakan Öncel, haziruna hitaben yaptığı konuşmada; girişimciliğin önemine değinerek, girişimciliğin artırılması ve girişimci adaylarının ekonomiye kazandırılması amacıyla, eğitim, seminer, toplantı ve ziyaret gibi çeşitli alanlarda çalışmalar yapılmasının planlandığını belirtti.

 

Konuşmaların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Şubat ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından kapatıldı.