KUTSO’DAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

 

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve beraberindeki heyetin hazır bulunduğu ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Başkan Yardımcıları Ahmet Y.Yazaroğlu ve Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Ali Kongu, Enver Özer, Fatih Alkış, Harun Yurdagül, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç katıldı.

 

Ali Çetinbaş, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi: “KUTSO, Kütahya ticaret ve sanayisinin ana merkezidir. Şehrimizin kalkınması için yatırımlara öncülük eden ve etmeye devam edecek olan başarılı bir kuruluşumuzdur. Bizler AK Parti il yönetimi olarak Kütahya’mız için yapılacak her türlü yatırımın her zaman destekçisi olduk, bundan sonra da yapılacak çalışmalarda esnafımızın, sanayicimizin ve yatırımcımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

Kütahya’nın ekonomik ve sosyal yönden geliştirilmesi için karşılıklı fikir alışverişi yapılan ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral yerel dinamiklerin harekete geçirilmesinin önemine değinerek, Kütahya’daki tüm paydaşların birlik ve beraberlik içerisinde işbirliği yapması gerektiğini ifade etti.

 

 

 

Haber: KUTSOBasın