KUTSO, KÜTESOB İLE BULUŞTU

Kütahya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit ve beraberindeki esnaf odası başkanları, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) konuk oldu.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Başkan Yardımcıları Ahmet Y.Yazaroğlu ve Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Ali Kongu, Enver Özer, Fatih Alkış, Harun Yurdagül, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç, Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Fatih Çelebioğlu’nun hazır bulunduğu toplantıya, KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çaltı, Kütahya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Mehmet Eğret, Kütahya Fırıncılar ve Büfeciler Esnaf Odası Murat Duran katıldı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral toplantıda yaptığı konuşmada, KUTSO’nun paydaşları ile iletişim ve işbirliğine verdiği önemi dile getirerek, Kütahya’nın geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmalar konusunda görüşlerini paylaştı.

 

Güral, olumsuz düşünceler olmaması gerektiğinin altını çizerek, Kütahya’nın gelişmesi, zenginleştirilmesi için tüm paydaşların ortak çalışmasının önemine değindi. Ayrıca, Kütahya’nın ticari ve sosyal alanda geliştirilmesi için, iş dünyasının bu gelişmeyi istemesinin, olumlu düşünceler ile işbirliği yapılmasının önemli olduğunu vurguladı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, yerel paydaşlar ve sivil toplum kuruluşları ile daha etkili işbirliği sağlanması ve daha verimli çalışmaların Kütahya adına yapılabilmesi için KUTSO’nun paydaşları ile düzenli buluşmalar ve toplantılar yapmaya devam edeceğini belirtti.

 

KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, KUTSO yetkilileri ile buluşmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, KUTSO’nun şehre ve bölgeye katkı sağlamak üzere yapacağı çalışmalarda göreve ve işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın