ZAFERİN 100.YILINDA KUTSO’DAN ÇANAKKALE ZİYARETİ

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Çanakkale Zaferi’nin 100.Yıl münasebetiyle 9-11 Mayıs 2015 tarihlerinde Çanakkale ziyareti gerçekleştirdi.

 

Çanakkale Zaferi’nin 100.Yıldönümü dolayısıyla, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye’deki tüm oda ve borsalara yaptığı çağrı üzerine düzenlenen organizasyona 30 kişi katıldı.

 

“Çanakkale Geçilmez”

KUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Meslek Komite başkanlarının katıldığı ziyarette, şehitlik ve abideler ile tarihi ve kültürel mekânlar turizm rehberleri eşliğinde ziyaret edildi. Çanakkale savaşlarının yapıldığı ve zaferin kazanıldığı topraklarda bulunan heyet, şehitlik başta olmak üzere ziyaret ettiği alanlarda duygu dolu anlar yaşadı.

 

“İş dünyası da ekonomik zaferler kazanmalı”

Türk ecdadının sayısız başarılara imza atmış olduğu, en zor ve çetin şartlarda dahi inanç ve azimle çalışarak başarıya ulaştığı, vatanını ve toprağını korumak uğruna; genç-yaşlı, kadın-erkek, sivil-asker, herkesin tek yürek olduğu, birlik ve beraberlik ile düşmana meydan okuduğu, tek yumruk olup, vatan toprağını geçilmez kıldığı, bir defa daha hatırlanmış oldu. Aynı inancın, azmin ve birlikteliğin iş dünyası ve oda/borsa camiasında da devam ettirilmesi, böylece Türk iş dünyası temsilcilerinin tüm şehirler ve ülkemiz için ekonomik zaferler kazanması dileğinde bulunuldu.