KUTSO, EMITT FUARI AÇILIŞINDA

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından birisi sayılan ve bu yıl yirmincisi düzenlenen, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

 

70’e yakın ülkeden, 5000’e yakın kurum, kuruluş ve işletmenin katıldığı fuarda, Türkiye’deki birçok belediyenin yanı sıra, turizm alanında faaliyet gösteren işletmeler, tur operatörleri ve çeşitli acente şirketleri de yer aldı.

 

28-31 Ocak 2016 tarihlerinde ziyaretçileri ağırlayacak olan fuarın açılış törenine, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) temsilen, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel katıldı.

 

Kütahya standı ziyaretçilerini ağırlamaya hazır

Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), işbirliği ve katkılarıyla açılan Kütahya standı da, fuarda yerini aldı.

 

Kütahya’nın doğa ve tarih, kültür ve sanat ile termal zenginlikleri, çini vb. el sanatları, yöresel ürünler, tanıtılmak üzere, katılımcılar ve ziyaretçilerle buluştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın