KUTSO, ALTINTAŞ İLÇESİNDEKİ ÜYELERLE BULUŞTU

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanından oluşan heyet, Altıntaş ilçesindeki KUTSO üyelerini ziyaret etti.

 

Altıntaş ziyaretine, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkan Yardımcıları Hasan Öncel ve Rasim Çoruh, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Özer ve Harun Yurdagül, Meclis Divan Üyesi Yakup Germiyanoğlu katıldı. KUTSO 1.Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Yavuz ise, KUTSO heyetine refakat etti.

 

Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut’u ziyaret eden KUTSO heyeti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bu ziyaretin ardından üyeler ile bir araya gelerek, Altıntaş ilçesinde faaliyet gösteren işletmeler ve bu işletmelerin sektörleri hakkında bilgiler aldı. Güncel ekonomik ve sosyal konular ile sektörel hususlarda istişare yapıldı. Üyelere hitap eden KUTSO Başkanı Nafi Güral, üyelerin talepleri doğrultusunda KUTSO’nun göreve hazır olduğunu ifade ederek, iş dünyasına dair tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın