KUTSO ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ ZEKA DESTEKLİ EĞİTİM PROJESİ TAMAMLANDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) öncülüğünde, Zafer Kalkınma Ajansı’na (ZEKA) sunulan ve destek almaya hak kazanan proje kapsamında, Kütahya merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren işletmeler için, “Liderlik, Etkili İletişim ve Kurumsallaşma” eğitimleri gerçekleştirildi.

 

Zafer Kalkınma Ajansı’na, 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunulan ve 2.Dönem Faaliyet Değerlendirme Sonuçlarında, başarılı bulunarak, destek almaya hak kazanan eğitim projesi, Kütahya oda ve borsaları arasındaki güçlü iletişim ve işbirliğine de önemli bir örnek oluşturdu.

 

TOBB Kütahya Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Fatih Çelebioğlu’nun desteği ile hazırlanan KUTSO’nun sahibi olduğu ve öncülük ettiği eğitim projesi, Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları ile Kütahya Ticaret Borsası, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu ve TOBB Kütahya Genç Girişimciler İl Kurulu ortaklığında yürütüldü.

 

Söz konusu eğitim projesi kapsamında; 23 Şubat 2016 ile 04 Mart 2016 tarihleri arasında, Kütahya merkez ve ilçelerindeki işletmelere, toplam 8 günde, 64 saat, “Liderlik, Etkili İletişim, Kurumsallaşma” konularında, eğitim verildi.

 

Eğitimler, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Ticaret Borsası, Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odalarında, eğitmen ve danışman Rahim Aladağ sunumunda gerçekleştirildi.

 

Bu Haber Bülteni T.C. Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteklediği “Liderlik, Etkili İletişim ve Kurumsallaşma Eğitimi” projesi/faaliyeti kapsamında hazırlanmıştır. İçerik ile ilgili tek sorumluluk Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na aittir ve T.C.Zafer Kalkınma Ajansı’nın görüşlerini yansıtmaz.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

75.Yıl Mah.Bekir Sıtkı Paşa Cd.No:37

Merkez/Kütahya

www.kutso.org.tr