8.KÜTAHYA TARIM FUARI

Frig Fuarcılık organizasyonu ile bu yıl sekizincisi düzenlenen Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, Kütahya Belediyesi Fuar Merkezinde açıldı.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın teşrifiyle gerçekleştirilen açılış törenine, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç katıldı.

Tarım sektörünün önemli buluşmalarından birisi haline gelen fuarda, Afyonkarahisar, Bilecik ve Uşak başta olmak üzere, çevre illerden 230 firma stant açtı. Beş gün süren fuarda, tarım makineleri ve ekipmanları, organik gübre, tohum, yem gibi tarım ve hayvancılık sektörü bünyesindeki ürünler ziyaretçilere sunuldu.