Basın Açıklaması

Bölgesel Amatör Lig 9. grupta, ligin bitmesine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş olan Kütahyasporumuz, play-off karşılaşmalarına katılma hakkı kazanmış,  3. lige yükselme maçlarında, Muğlaspor ile karşılaşmıştır.

24 Nisan 2016 Pazar günü, Isparta’da düzenlenen ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından taraftarlarımız ve hemşehrilerimiz için 10 otobüs tahsis edilerek katılım sağlanan, Kütahyaspor-Muğlaspor karşılaşması sonucunda galip gelen Kütahyasporumuz 3.lige yükselmiştir.

Tüm Kütahyalılara büyük bir sevinç ve gurur yaşatan Kütahyaspor futbolcularımıza, yöneticilerine, taraftarlarına ve Kütahyaspor’a desteklerini esirgemeyenlere teşekkürlerimizi sunar, tebrik eder ve başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Nafi GÜRAL