DPÜ GEDİZ MYO ÖĞRENCİLERİ KUTSO’YA KONUK OLDU  

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, KUTSO çalışanları ile sohbet toplantısında buluştu.

 

DPÜ Gediz MYO Öğretim Görevlisi Hasbiye Dizman rehberliğindeki 17 kişilik öğrenci heyeti, KUTSO’da misafir edilerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrenci heyeti, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç ile KUTSO çalışanlarından, yapılan faaliyetler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak, hizmet binasını yerinde inceledi.

 

KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç, toplantının açılış konuşmasını yaparak, yasal mevzuatlar, ticaret ve sanayi odalarının görevleri, KUTSO’nun organizasyon yapısı, üye sayısı ve profili, KUTSO’nun sunduğu hizmetler ve gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili bilgileri paylaştı.

 

Ticaret Sicili Müdürü Sönmez Vuran ile KUTSO personelleri Mustafa Soyuer, Semra Vural, Melike Köse, çalıştıkları birimlerde sunulan hizmetler ve işlemler hakkında, KOSGEB Kütahya Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Yasin Tuncay da, KOSGEB’in faaliyet alanları ile destek programları konularında bilgi sundular.

 

Öğrencilerle sohbet edilerek, iş yaşamındaki anıların, tecrübelerin ve tavsiyelerin paylaşıldığı toplantıda, öğrencilerin yönelttiği sorular da cevaplandırıldı. Toplantının ardından düzenlenen öğle yemeğinde öğrenciler, sohbet buluşmasından duyulan memnuniyeti dile getirdiler.

 

Günün anısına fotoğraf çekilmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın