KUTSO’DAN İL EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Kütahya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hasan Çevik’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Enver Özer, Fatih Alkış, Harun Yurdagül, Meclis Başkan Yardımcıları Hasan Öncel ve Rasim Çoruh, Meclis Divan Üyeleri M.Selman Hatipoğlu ve Yakup Germiyanoğlu katıldı.

 

İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’e, hayırlı olsun dileklerinin sunulduğu ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO’nun kurumsal yapısı ile çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı. Şehirdeki paydaşlar ile işbirliğine büyük önem verildiğini belirterek, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile yürütülen işbirliğinden söz etti. Ayrıca, emniyet teşkilatının önleyici hizmet olarak çok önemli bir görevi yerine getirdiğini, Kütahya’nın güvenli bir şehir olduğunu sözlerine ekleyerek, başarı dileklerini sundu. Güral, son olarak, şehrin geliştirilmesi ve iyileştirilmesine katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun göreve ve işbirliğine hazır olduğunu vurguladı.

 

İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ise, daha önce görev yaptığı yerler hakkında bilgi paylaşarak, Kütahya’nın, tarih zenginliğine sahip güzel bir şehir olduğunu belirtti. Toplumun hak ettiği güvenliğin sağlanması için gereken çalışmalara devam edileceğini söyleyerek, halkın ve kuruluşların desteğinin önemli olduğunun altını çizdi. Bu destek sayesinde, şehre daha iyi hizmet verme gayretinde olunacağını belirterek, KUTSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın