MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI YAPILDI

MEYBEM A.Ş. (Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri) ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) işbirliğinde, mesleki yeterlilik sınavları gerçekleştirildi.

02-04 Haziran 2016 tarihlerinde, KUTSO’nun organizasyonunda, MEYBEM A.Ş. yetkililerinin gözetiminde, Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları gerçekleştirildi.

Metal saç işleme ve duvarcılık mesleklerinde gerçekleştirilen sınavlara, toplam 54 kişi katıldı.

Belgelendirmelerle ilgili teorik sınavlar, KUTSO’da yapılırken, metal saç işleme ve duvarcılık pratik sınavları, şantiyede yapıldı.

Bu sınavlar sonucunda başarılı olan adaylar, Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan, mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak, belge aldıkları mesleklerde faaliyete devam edebileceklerdir.

İlerleyen zamanlarda, diğer meslek dallarında da belgelendirme sınavlarına devam edilecektir.