KUTSO’DAN BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterinin katıldığı ziyarette, 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı, geçmiş olsun dilekleri iletilerek, Kütahya’ya ve güncel konulara dair fikir alış verişi yapıldı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, KUTSO’nun demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak üzere gerçekleştirdiği destek faaliyetlerine dair bilgi paylaşıldı.

KUTSO’nun kurumsal yapısı ve gerçekleştirdiği çalışmalar konusunda bilgi verilerek, şehrin ekonomik ve sosyal durumu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Kütahya’nın lojistik konum açısından avantajlı olduğu, tarih, kültür, doğa, termal, el sanatları gibi birçok zenginliğe sahip olduğu belirtildi.

Kütahya’daki yatırımların artırılması, ticari yaşamın hareketlendirilmesi, şehrin marka kent haline getirilmesi amacıyla yapılacak çalışmalarda, KUTSO’nun katkı sağlamaya hazır olduğu ifade edildi. Ayrıca, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve şehirdeki tüm paydaşları ile işbirliğine önem verdiği vurgulandı.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın