KUTSO’DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET   

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, hayırlı olsun dilekleri sunuldu.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve çalışmalarından söz etti. KUTSO öncülüğünde Kütahya’ya kazandırılan okullar hakkında bilgi paylaşarak, eğitime büyük önem verildiğini ifade etti.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, eğitimin önemine vurgu yaparak,  Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı’nın (KUTSEV) kurulduğunu, bu sayede Kütahya’daki eğitim hizmetlerine katkı sağlamaya devam edileceğini söyledi. Eğitim alanındaki çalışmalarda, işbirliğine hazır olunduğunu sözlerine ekledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ise yürütülen çalışmalar, iş dünyası açısından büyük önem taşıyan mesleki eğitime yönelik faaliyetler hakkında bilgi paylaştı. Dülger, ziyaretten dolayı KUTSO yetkililerine teşekkür ederek, işbirliğine hazır olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret programı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın