KUTSO’DAN KÜTAHYA VALİSİNE ZİYARET  

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı, Kütahya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir’e, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, KUTSO’nun demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmak üzere gerçekleştirdiği destek faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ziyarette şöyle konuştu: “Ben yaşım itibariyle, iki darbe üç muhtıra gördüm. Bu gibi olayların bir daha yaşanmaması tek temennimizdir. Bu süreçte, ülkemiz insanı, kenetlenmek zorunda olduğunu gördü ve gerekeni yaptı. Bizler, iş dünyası temsilcileri olarak, işletmelerimizi daha çok büyütmeli, yılın dördüncü çeyreğinde, bu büyümeyi kanıtlamalıyız. Hem şahsi, hem de temsil ettiğimiz kurum olarak, bu dönemde üstümüze düşen görevleri yapmaya hazırız.”

Kütahya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir ise şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisimize, halkımıza ateş edilebilecek derecede ihaneti tahmin edemezdik. Her musibetten bir ders çıkarmak lazımdır. Yönetime el koyma, ülkede bir kaos başlatma girişiminden dolayı, Kütahya’mızda, asker, polis, halk ve tüm kuruluşlar, kendine yakışanı yapmıştır. Bu nedenle, çok şükür ki, şehrimizde hiçbir olay çıkmamıştır. Olağanüstü Hal durumundan da, vatandaş olumsuz etkilenmeyecektir.”

 

Konuşmaların ardından, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile ziyaret programı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın